lite av mitt påsklov i svartvitt

har hunnit med en massa. solat, grillat i stadsparken med dom finaste, skrattat, varit i estland, dansat runt i staden, skrattat, ätit kilovis med godis, skrattat lite till och bara njutit av mina underbara vänner och det underbara vädret. och så vet jag att min uppdatering är sådär. har ingen lust att blogga, gör det när jag känner för't!

grattis fina mirela på 15 årdagen!

haft en grym dag med mina underbara tjejer. presenter, la baguette, grillning, fotboll och så en riktig rusning mot bussen, fy så jag älskar er!

taggar sm och hoppas på en bättre dag imorgon

är mega förkyld men det gör ingenting för jag är så enormt taggad till sm imorgon, hoppas bara jag mår liiite bättre! tar ledigt halvdag för att kunna fixa mat, packa klart och sen möta upp mitt underbara lag på tågstationen. sen ger vi oss av till göteborg och JÄVLAR vad kul vi ska ha! nu ska jag fortsätta med packiningen och sen blir det läggdags tidigt,tidigt. blir alltså ingen uppdatering i helgen. det är i och för sig inget ovanligt så det kommer väl inte märkas så mycket antar jag!

20110411

har klippt och slingat håret. ni ser ju på bilden vad jag tycker om det! ne men det är helt okej egentligen, inte så slingat i och för sig, och väldigt kort jämfört med förut men det är ju bara hår, de växer ut igen! annars rullar det på, har inte mycket att skriva. förutom att världens bästa tjej finns i västerås och hennes blogg hittar ni här

hörde jag vår?

ja jag är en åsna på att uppdatera och ja jag ska bli bättre. har inte mycket att skriva, det har vart varmt idag, vår? sommar? kunde i alla fall gå i kortbyxor, vi får väl hoppas att det håller i sig!

but that was when i ruled the world

kom nyss hem från världens bästa kille. ska snart dra mig mot sängen, blir så jäkla trött av regn vädret. fast de klart, hellre regn än snö. annars har det inte hänt så mycket idag, eller jo jag har gjort mycket men inget intressant. vart ute och sprungit, varit på marieberg och hälsat på släkten. på fredag blir jag blond också, hmm inte helt säker över de där alltså. blond eller brunett? ärligt talat svåraste valet hittills i mitt liv, ne jag skoja men på gränsen till alltså. fast egentligen ska jag ju bara slinga, och då blir jag ju brunett men en liten släng av blondin! förträffligt!
gud så gulligt, jag älskar dig 

trött madeleine som borde sova, natti!

sitter och saknar min didrik väldigt mycket.funderar på att rymma till sälen, känns som en bra idé alltså.


lördag 21.54

kom ganska nyss hem från bion, såg i am number four med mami, pappa och emelie. helt okej film faktiskt. innan det har jag tränat och badat, pluggat, målat naglarna och ja, tagit det lite lugnt. som vanligt alltså. jag är verkligen ap trött idag så ska försöka somna tidigt, men först lite håkan! som förresten fyller år idag så grattis till världens bästa!

i believe in having fun. i believe in meeting new people, and laughing. laughing so hard that your stomach hurts. i believe that life is a playground and that the happiest girls are the prettiest girls.


fredag, kan inte bli bättre!


för att inget är logiskt för att inget är magiskt

dagen idag har gått himla fort och det har egentligen inte hänt någonting alls. har vart lite på tybbletorg med laget, spelat lite kort med min familj och bara vart allmänt trött! har skrivit fysikprov också, får hoppas att det gick bra. älskling är i sälen och jag kommer inte ha någonting att göra i helgen bara för det. haha, inga vänner. jodå imorgon ska jag träna och sen får jag se vad som händer sen. jag måste egentligen plugga, har både franska och biologi prov snart och jag är inte säker på något av det. borde jag dra ett skämt för att det är 1 april idag? äh tror vi skippar den delen, min fantasi är inte sådär värst jättebra!
och så leker jag cool ocksååååå

RSS 2.0