you're my river running high, run deep, run wild

har knappt hunnit med mig själv nu sista tiden GAH minns knappt vad jag heter. packa och plugga, plugga och packa och så plugga lite mer. det är ungefär så mitt liv sett ut dom senaste dagarna. har hunnit med någon träning också men annars har jag haft fullt upp. FÖR IKVÄLL ÅKER VI! sol och bad igen, så jäkla skönt!!! okej vi ska jobba, men ändå. det är värme! datan och kameran är med så nu kommer ni äntligen kunna få lite uppdatering.
lite halvdanbild, tänkte visa håret bara.

1...2...3.. borta





jag vågade! vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte, kommer sakna mitt långa. men det är ju skönt att variera sig. önskar jag kunde byta lite från dag till dag, hehe.

har inte hunnit uppdatera någonting, förlåt! men jag har så sjukt jäkla mycket just nu! hinner inte ställa mig med kameran utan ni får nöja er med webbilderna tillsvidare, lovar att det komemr bättre bilder snart! var i alla fall på gymnasiemässa idag, vi får väl se vart jag slutar. är faktiskt ganska säker på vart jag vill gå redan nu, vilket ju faktiskt är ganska skönt! och om bara onsdag torsdag fredag åker jag och emma till frankrike, WIIIHO!

if you promise

HEEEEJ jag är världens sämsta på att uppdatera, jag vet. men jag har ingen insperation över huvudtaget och vet inte vad jag ska skriva om. sen så tränar jag och pluggar och usch vad jag har saker att göra jämt. inga bilder har jag heller. men igår när jag var på stan en stund med emms fyndade jag som bara den, två tröjor, ett par kortbyxor och någon stickad fin sak för bara 160 kronor samanlagt! väldigt nöjd faktiskt, ni ska få bilder men sakerna är nytvättade och hänger på tork! nu ska jag fortsätta mysa till idol och kanske plugga lite senare ikväll!
nu får ni en bild på mitt hår, mycket kreativt madeleine! ne men det råkar faktiskt vara så att på måndag ryker det. och blir blont. eller nä de ryker inte så mycket, eller gör deT? jag har inte bestämt mig än, antingen klipper jag page eller så tar jag bara det slitna, vi får se..


nyss hemkommen från träning

har inga nya bilder eller någonting idag. har haft massa att göra och har knappt hunnit med hälften. har i alla fall hunnit upp på stan med min fina didrik för att köpa en bikini inför frankrike.
nu blir det engelska pluggning inför provet imorgon och sen läggdags. puss!

nyduschad

kom precis ut ur duschen efter min lilla springtur och sitter nu och webbar med emms, försöker plugga lite franska också. det går sådär alltså... plus att jag nysskom på att jag skulle bakat till min dubbelfranska imorgon, meeeeeeeeeeen gissa vem som är för glömsk för att komma ihåg sånt! får åka till bullvivan och fixa någonting imorgon bitti... tusan bananer också!! ska försöka sova tidigt idag också, så jag orkar med allt imorgon. puss godnatt! /m

måndagsmys

har åndagsmys med min lilleplutt. vi kollar film och äter kladdkaka, toppen! ska ge mig ut och springa (kors i taket) lite senare, har en massa plugg att ta itu med också.

never make eye contact while eating a banana

kom nyss hem från min didrik och ska snart gå och lägga mig, är verligen så häääääääär trött! måste egentligen plugga också, ska kunna ett helt pappper med franska. usch och fy. kan kanske hoppas att det hoppar in i hjärnan medan jag sover! godnatt /M

frågor/svar

lovisa: tack så jätte jätte mycket! jag blir super glad!!♥ byxorna är köpta på monki, men det var över ett år sedan så de finns nog inte kvar. men kan tänka mig att dom har något liknande!

anonym: FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅT!! jag är världens glömskaste människa så jag har helt glömt bort det! lovar lovar att fixa bilder snart!

20.09

mina babes är här, vi ska ha myskväll blir mer uppdatering sen!

det är okej att spåra ur

det börjar ju bli kallt ute! hösten kommer väl nu, vill inte släppa sommaren riktigt än! ska i alla fall iväg och kolla på fotbollsmatch nu om ett tag, sen få vi se vad som händer efter det.
ha en toppen dag, uppdaterar ikväll! puss, /m♥

kräftskiva


har haft kräftskiva här hemma så har inte hunnit tagit några nya bilder, eller uppdaterat. har inte hunnit någonting alls helt enkelt! så det fick bli en gammal bild som jag inte är säker på om jag har lagt ut förut. får massa uppdatering + bilder imorgon istället, ska ha lördags mysigt med min fina carlsson på taket! just nu går jag på någon sorts överskottsenergi så det är nog bäst att hoppa i säng innan jag blir alldeles för galen. puss&kram ♥

pluggdag

har suttit och skrivit lite svenska, blev ingen träning idag. sjutton också alla träningar bara ställs in hela tiden! och jag är alldeles för lat för att ge mig ut själv och springa, fasar av bara tanken! fisck bli pluggadag istället, det är väl lika behövligt det! frankrike franakrike frankrikeeeee tusan vad ni kommer få höra om det ett tag nu, pappa har just fixat ihop allt med biljetter och sånt så nu är det väl helt klart att vi åker!! behöver verkligen komma utomlands ett tag känner jag, men usch vad jag kommer sakna alla fina här hemma.
finaste emma

08.38

godmooorgon. känner mig väldigt uppåt idag faktiskt. ska snart rulla iväg mot skolan, till och med det känns helt okej!
( haha fan vad dålig hållning jag ser ut att ha på bilden.... )

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tillbaka igen! hade en allmänt dålig dag igår och kände inte alls för att blogga. idag är jag glad som bara den istället, och det är väl bra det! nu står plugg på min att göra lista, sen lite ta-hand-om-mig-själv! var länge sen nu faktiskt. ( förresten är det snart bara två veckor kvar tills jag och emma drar till frankrike!! )

rubrik

har haft två sjuhelsikes dåliga kläddagar. blääää. och idag har jag ärligt talat ingen lust att blogga, uppdaterar mer imorgon.

måndag kväll

har lite inspelat idolmys med mami, har pluggat lite och ska snart sova. godnatt finaste

it takes a fool to remain sane

inställd träning idag igen. fasen har inte tränat på hur länge som helst!! fast egentligen hade det väl inte varit så bra att träna med min förkylning ändå så. ska plugga lite idag tänkte jag, har läxor till onsdag så de lika bra att börja. annars sitter jag väl imorgon och försöker lära mig allt på en och samma gång...

this little girl didn't care what anybody said

she got the whole world dancing to the music in her head
min förkylning blir bara värre och värre. bajs också, jag låter som en anka när jag pratar! ska försöka lägga mig tidigt och se om jag mår lite bättre imorgon. love to you /madeleine
juste, emma frågade om det var min lillasyster som tog mina foton. svar, ja det är det! visst är hon duktig?!

river en vacker dröm

kom nyss hem. är förkyld som en liten apa, usch och fy! men jag är glad ändå för jag tror att jag ska till västerås och fina sara nästa helg! WOHO

tio år sedan.

mina tankar går till er som förlorade släkt och vänner i world trade center♥

20110911

ska snart rulla iväg till släkten i västerås. födelsedagsfirande på g!

lördagkväll

min älskling jag och min lilla plutt älskling är själva hemma och har det jätte mysigt. blev ingen uppdatering igår men det var för att jag inte var hemma. xxx

tacktacktack!

fick se ett super fint inlägg på den här söta tjejens blogg om mig! jätte jätte gulligt
skrivet och jag blir så himla glad att jag inte ens kan förklara! tack så hemskt jätte
mycket igen fina elin, jag blir jättejätte glad!!

9 september


8 september

känner mig små sjuk faktiskt, kanske bara är trött från klassresan. imorgon ska vi i alla fall springa ( läs: gå ) en mil hela skolan, känns inte sådär värst jätte kul, men sen är det ju i alla fall helg! ska försöka lägga mig tidigt, sleep well dream sweet


lilla lillasyster ♥

har lite mys hemma med min lillasyster. vi är hemma själva så vi kollar robinson och har det superduper!

frankrike

fattar inte att jag kanske ska tillbaks så snart igen! helt själv också. eller ja med emma men det är ju inte till så mycket hjälp!

stenboda

JISSES vad trött jag är! sov över med klassen ni stenboda och nu orkar jag knappt ha ögonen öppna. har varit hos didrik en stund på eftermiddagen också men vi har inte orkat gjort mycket annat än att sova. har i alla fall en stunds sovmorgon imorrn, tack för den!

klassresa

åker iväg till stenboda imorgon med klassen, köpt på mig ggodis och cola så det räcker i flera veckor. inklusive mat liksom, men är det någon gång man ska frossa så är det väl när alla andra gör det! uppdaterar alltså ingenting imorgon och vi får se hur det blir på torsdag. ta hand om er, love




fastnade inte på bild idag, men två webbilder fick jag till i alla fall!

you built up a world of magic


god morgon

rullar mot skolan nu, inte så kul alls. hela skolan börjar nio utom jag känns det som.

GLÖMDE!

ALLT ÄR NÄSTAN KLART FÖR EN RESA TILL FRAKRIKE MED BÄSTASTE BÄSTA EMMA! okej vi ska praktisera, men ändå glad som ett lejon! två veckor i världens finaste land med världens finaste tjej och fan vad kul vi kommer kunna ha!

dom kommer kliva på dig, dom kommer kliva på dig igen

kom ganska nyss hem efter en helg med massa träning + match. har varit hos didrik en stund ocksåbara för att få krama av mig lite. känns som att helgen gick alldeles för fort, får se om jag ens orkar ta mig upp till solan imorgon! har så ont i min rygg att det ser ut som att jag har bajsat på mig när jag går. de ju lite orginellt liksom. (kommer ihåg att jag lovade att ta bilder i huset, det går sådär om jag ska vara ärlig, hehe. men kan börja med att fota rummet lite, behövs en liten städning först bara)

äntligen helg!

blir inte så mycket vila för det, har samling 20 i åtta imorgon. känns inte så jätte kul faktiskt om jag ska vara ärlig. meeeeen fick just veta att jag får kinamat ikväll, woho det gjorde min dag! antagligen min vecka också!

RSS 2.0