i'm hoping for a chance to make it alright

mitt självförtroende har aldrig vart bättre, blä depp som sjutton nu ska jag gå och.. kolla frysen, glass skulle sitta fint.

sjuk..igen

och alltså ingen träning. eller, jag är inte sjuk. men ont i halsen och det känns dumt att träna då, gjort de misstaget alldeles för många gånger och man mår ju inge vidare efter det. ska plugga lite franska och kolla top model, mys kväll! hoppas jag blir frisk till imorgon så jag kan träna volleyboll bara.

två sällsynta exemplar

jag älskar dig ♥

remembering sunday

snackar med emma, hon rullar hitåt snart tror jag. då ska vi ut och fota lite. fast vi är så fula så jag kan inte lova att det blir några bra bilder till bloggen, men vi kan ju alltid hålla tummarna! borde fixa mig, det blir definitivt inga bra bilder med mig i pyjamas och håret upp & ner och bak & fram. kan ju i alla fall försöka få bilderna lite mänskliga!

the smile you fake, the steps you take

sitter och gör absolut ingenting! firar att det är lördag, haha nej men har ingenting annat för mig. eller jo det börjar en film snart som jag ska sätta mig och kolla på samtidigt som jag äter min ben & jerry's, mums! eller egentligen kollar jag på a cinderella story just nu, men den har jag sett så många gånger så det räknas inte. imorgon ska jag träffa em, mysmys. får se vad vi hittar på! fikar på stan kanske, hoppas på några kort också har absolut inga alls. har en systemkamera som knappt används, måste verkligen bättre mig! ne nnu blev klockan helt plötsligt över nio, filmtime!

dear maria, count me in

ska snart åka iväg och träna, försöker få tag på em, det går sådär. smartskallen har ingen laddare så mobilen är väl antagligen stendöd. skrev ingenting igår, jag var i västerås och firade min nu 15 åriga kusin! stackars didrik fick leta presenter med mig i hundra år innan men angelica blev nöjd så det var värt det. eller, jag tycker i alla fall att det var värt det! nä nu ska jag dra mig mot rummet och byta om, efter träningen tror jag att jag ska hjälpa älsklings paula att flytta, vi får se skriver kanske ikväll.
jag är så extremt dålig på att ta kort, kanske kommer alldeles för många sånna här bilder ett tag nu.

we're all part of the same sick little games

hemma från matchen. vinst, känns alldeles jätte bra! imorgon är det äntligen fredag, ska till västerås och fira världens bästa kusin som fyller 15 på lördag! kanske sover hos sara när jag ändå är där, får se. jag är trött som satan och ska nog faktiskt gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon.

jag liksom föll över kanten

sitter och försöker plugga lite engelska. går sådär va, går inte att koncentrera sig när man vet att allt går åt helvete. imorgon ska jag i alla fall spela volleyboll match i lindesberg, ska bli skönt, älskar att träna/spela när man är arg. ska försöka dra mig mot duschen också och sedan mot sängen. natti


biblioteket

hejsan hoppsan. sitter i biblioteket med emma jonas och emil. har hål timma till tjugo i två och till dess kommer jag inte ha något liv alls. funderar starkt på att bli blond igen, inte lika blond som förut men i alla fall blond. men jag har ingen aning om hur jag ska göra kanske att jag gör mig blond till sommaren? vi får se vi får se. ingen i det här rummet verkar särskilt taggad till att hjälpa mig i mitt val så jag får väl helt enkelt frågan nån annan!



sova sova sova

exakt vad jag känner för just nu. men nej, måste läsa so. tur att det inte är så svårt för då hade jag blivit förbannad. jag har egentligen ingenting att skriva, ska på hindersmässan med mina bestis festis vänner imorgon, blir super. munkar och remmar haha! nä nu ropar napoleon att jag måste läsa lite om honom . ciao
så här coola är jag och min lillasyster när vi absolut inte har något liv.

fem steg bak och två steg fram

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt. ja, det verkar så enkelt vännen, men ingenting i den här världen var väl någonsin lätt att förstå

alla heter glenn i göteborg

hej, jag vet jag är en åsna på att uppdatera. men jag har inte orkat, gick upp fem både i lördags och i söndags så jag behöver kanske inte påpeka att jag är trött? ska snart iväg på träning men tänkte bara slänga in lite bilder från helgen. trea i kvalet och sm i göteborg, kan det bli bättre brudar?!









dance like no one is watching you

jag och emma har just haft fetaste bråket om en rubrik, fast jag tror egentligen att de hon tyckte och de jag tyckte betyder exakt samma sak. nåja jag tog en annan rubrik i alla fall. imorgon ska jag upp halv sex, avundsjuk någon? knappast. jag ska till degerfors på sm kval så jag kommer antagligen inte skriva nåt på hela helgen men jag hoppas jag hinner ta några bilder. måste säga fy till mig själv för att jag är så dålig på att skriva och för att jag inte har några bilder, bara för att inlägget inte ska se så tråkigt får ni en söt bild tagen för.. öh just precis nu. jätte fin måste jag säga att den är! leker söt hihihhihi

mm

jag ligger och tror jag ärligt talat jag sover. borde plugga men lat som jag är så ligger jag framför datan istället. fick inte träna idag heller, var och kollade istället. fy vad sugen man blev att spela, men nej jag fick duktigt sitta kvar på bänken och plugga biologi istället! ska kolla igenom franskan sen är jag faktiskt redo för att sova! natti
och hur sugen blir man inte på sommar när man ser bilder som den här?

dreams only last for a night

jag hostar som en känguru. inte alls trevligt, plus att i morse var jag arg som sjutton. när jag går ut från huset är det såklart isbana och bom pang krasch, gissa tre gånger vem som låg på marken? mmm precis, jag. morr. och nu hostar jag som sagt som en känguru och är hes och har ont i halsen. kan inte jag bara bli helt frisk? får inte träna eller något, kommer hinna bli stor som en sumobrottare! fast det är klart, sånna  behövs väl också. nu ska jag dricka någonting varmt och hoppas att hasen blir bättre.
som ni märker orkar jag inte ta bilder, men jag gör det när och om jag helt plötsligt inte är så lat längre.

fy madeleine

dålig uppdatering som sjutton. men jag har vart i västerås. shoppat lite. orkar inte ta nårga bilder, kanske imorgon. men nu ropar sängen på mig. natti natti!

det här är min tid

kom rätt så nyss hem, emma och jag gick till willys och köpte godis, men på hemvägen blev det alldeles för kallt. nödstopp hos clint och så var vi fast där. men killarna var himla tråkiga och spelade bara en massa spel. tillslut gick det hela lite över styr kan man ju säga och jag och emma gav oss hemåt. nu sitter jag och lyssnar på musik och halvsover, känner att det blir en tidig kväll tonight. skriver kanske nåt inlägg innan jag åker imorgon annars skriver jag på söndag!
söta tjejer, men det är alldeles väldigt fel emma. hmmmmm problem

ändrade planer

jag styr mitt liv mot almby och emma hummer istället för att sitta hemma och ruttna. ska försöka få henne att köpa godis med mig, trots vårt godis stopp. jag menar, det är ju inte fredag varje dag, ellerhur?

skisser för sommaren

fy vad jag längtar till sommaren, snygga kläderna, värmen, ledigheten, allt!
hej hopp, min fredag kommer vara tråkig som sjutton. egentligen gör det väl inte så mycket, jag måste ändå vila eftersom jag åker till farmor och farfar imorgon. vi ska shoppa med min syster och mina kusin! kommer bli super och jag hoppas jag hittar massa kläder, känns tomt i garderoben. för övrigt kom nyss hem från skolan, eller ganska nyss i alla fall. annars har det väl inte hänt så mycket idag. förutom att jag har en himla massa läxor/prov nästa vecka. känns sådääär måste jag säga. och inte är jag helt frisk heller, hostar en massa trots att jag har tagit medicin mot det & örat börjar göra ont igen. jag frisknar väl till snart! hoppas jag i alla fall, nu ska jag titta om det finns något gott i kylen! xxx
frankrike 2009, snart två år sen. tiden går alldeles för fort.

frisk frisk frisk

yes! frisk, någorlunda frisk i alla fall. medan jag låg och sov i soffan stormade mina älsklingar in i huset med cola åt mig. så snälla dom är! vi stekte pannkakor och hmm det gick sådär med smeten. trots att vi gjorde runt 20 pannkakor står det en hel bunke med smet i kylen. får bli frukosten imorgon istället! emma räkan hummer blev lite småsur för att det inte blev någon bild på henne i förra inlägget(hon får egentligen skylla sig själv eftersom hon hela tiden har handen för ansiktet) men här får ni en söt bild på henne!

kaboom baaaam krasch

em sitter bredvid mig, älskling och räkan åkte nyss home. emma tror att jag vill ha hennes autograf.. för övrigt tycker hon att bilderna här nere är riktigt heta! eller i alla fall den där uppe, hon tycker den andra är lite snuskig. räkan fick vi ingen bild på men hon är söt ändå!

fina bilder, fina flicka

hello world this is meeeeeeee, nej men hej. jag är trött som ett as men min älskade ben & jerry's får mig att bli glad, nu ska jag gå till soffan och njuta lite av den. fortfarande sjuk men jag mår något bättre idag. kan kanske bero på att jag faktiskt sov åtta timmar utan att vakna en enda gång!

emma ♥ emma ♥ madeleine

jag har saknat mina tjejor massa massa massa idag, och inte får jag gå till skolan imorgon heller. kommer hittas död av tristess i mitt eget hem. inte bra inte bra, jag har ju min glass i alla fall och mina jätte roliga penicillin. måste säga att dom är mkt trevliga att umgås med! börjar bli hungrig också har bara ätit macka + glass idag, orkar inte gå upp ur soffan. lat madeleine. jag har förresten kollat på barbie och nötknäpparen idag, högst intressant film måste jag säga! äh nu börjar de spåra ut här, har inget att skriva så jag gör det imorgon istället!

mina älsklingar

sjuk... igen

jag hade svårt att somna igår. gick och la mig tidigt men somnade inte förrän 12. halv ett vaknar jag av att mitt öra och min hals gör ont. fruktansvärt hemskt jätte ont. låg i soffan hela natten och grät sov väl nån halvtimma här och där. det var nog den värsta natten i mitt liv, nu har jag var på vårdcentralen och det var som jag trodde, öroninflammation, nu får jag äta penicillin igen. 6 st om dagen i fem dagar. fy vad lätt jag blir sjuk nu för tiden. det började med feber, sen urinvägsinfektion förkylning, magsjuka förkylning och nu öroninflammation. och det är bara under en och en halv månad! fast så hemskt är det inte med tanke på att jag får ligga hemma i soffan och äta ben & jerry's istället för att vara i skolan! hoppas jag blir frisk till imorgon i alla fall, börjar redan vara liiite små trött på att vara hemma. men bara lite! ska försöka sova lite kanske skriver mer sen!

natti natti

nu ska ja sova, kom ganska nyss hem från träningen och är trött som sjutton. och ledsen, får inte träna fullt ut för ryggen, perfekt nu när det är sm och grejer...får be till gud att det blir bättre! nä nu ropar sängen på mig, natti

nu: top model

nu ska jag kolla top model, eller okej jag kollar faktiskt samtidigt som jag skriver det här. xxx

men ingenting i den här världen var väl någonsin lätt att förstå

hittade en galet härlig bild på mig och min fina bästa vän från när vi var i göteborg i somras.

i'm wasting my days, i throw them away, losing it all on these sick little games.

.

rubrik

jag kollade fel på buss och nu går inte nästa förrän halv två. morr jag är klantigare än klantigast. super morgon alltså. emma får pigga upp mig helt enkelt. om jag nu kommer upp på stan innan omvärlden dött. argargarg. nä nu borde jag göra någonting vettigt medan jag väntar , typ lyssna på musik.
oj söt brud, som ser ut att ha sovit dåligt. kanske hon har också

20110108

okej jag erkänner jag tvättade aldrig håret. fräsch brud här alltså! imorgon ska jag i alla fall träffa em. blir väl antagligen stan och så kanske vi kan ta lite söta bilder. känner att jag vill ändra bloggen. eller kanske sluta blogga helt? får ta mig en funderare helt enkelt. och em säger nu att hon aldrig tänker prata med mig mer, känner redan den kyliga stämningen som kommer vara imorgon! har helt enkelt ingenting att skriva som ni märker, gör det imorgon istället! xxx
sara min älskade älskling, döda mig inte är du snäll!

river en vacker dröm

hej! sitter och spelar lite gitarr och lyssnar på lite musik. matchen idag gick sådär va? ah rätt så väldigt sådär. jag har skit mega tråkigt och saknar faktiskt mitt blonda hår och det är många som frågar om jag ska färga tillbaka. ska jag det? jag vet faktiskt inte. det känns som att jag lämnade mycket bakom mig när jag färgade brunt. men jag vet faktiskt inte. får väl fråga folk vad dom tycker, eller en göra en för och nack-delar lista haha! ah jag har tråkigt som sagt , och är trött. och borde faktiskt tvätta håret. okej det får vara nummer ett på min att-göra-lista!
fy vad jag saknar sommaren, och i år hoppas jag på en ännu bättre sommar!

home again

hemma igen, och rätt sjuk. har ont i huvudet och i halsen men med alvedon och zyx blir allt jätte bra! ikväll ska jag till paula, fullt hus haha! mina föräldrar har fest och då ska alla ungar vara hos paula. de blir nog super med pizza o grejer! och imorgon har vi match mot degerfors, gissa om jag är taggad? särskilt efter några dagar med hälften av de laget, klart vi måste vinna! jag har inte så mycket att skriva, förutom att alla nyårslöften typ redan är brutna, men jag börjar idag istället, jag lovar!

ska bli bättre

jag har uppdaterat extremt dåligt nu ett tag. var ju först i sälen och skulle fira nyår, och eftersom jag aldrig har turen med mig blev jag ju såklart magsjuk. spydde hela nyårsafton, inte speciellt roligt alls. mår fortfarande inte helt bra men i alla fall bättre.  kom hem i söndags och i går var jag i västerås och träffade sara och angelica med felix och didrik. så jag har inte haft så stor chans att skriva, och idag åker jag iväg med distriktslaget hmmm alltså ingen uppdatering på ett tag. och eftersom paula firade nyår med mig så har hon blivit magsjuk nu, hon får inte följa med alltså, känner mig väldigt elak. hoppas hon blir frisk snart! tänkte skriva upp mina nyårslöften här också så jag inte glömmer bort dom!
-sluta bita på naglarna
-blogga mycket mer
-sluta med godiset
-träna!
så nu går det liksom inte att komma undan, vi får se hur det går med dedär alltså.. äh jag får göra så gott jag kan! nu ska jag i alla fall fortsätta packa! skriver när jag kommer hem! xxx

RSS 2.0