hejhopp:D

haha mycket vacker hej måste jag säga! ska snart iväg och träna, men satt mig vid datan ett tag, kom hem ganska nyss från skolan. och jag ska fixa designen, snart när jag orkar med alla fula koder och skit. idag har det inte hänt mycket alls förutom att jag vart akutsugen på kycklingrulle och tvingade didrik att dela en med mig eftersom ingen annan ville det. fast det blev himla kladdigt, spillde sås över hela min och olivias byxor haha! nej nu fan blev klockan mycket, glömmer alltid bort tiden, måste sticka iväg till grannen som skjutsar mig och dom andra till träningen. puss på er.
en gammal klasskompis hade hittat dom här bilderna, när kan dom vara ifrån, femman kanske? åh vad jag saknar den klassen!

jag blinkar till, tårar kan jag vara utan.

hej, kom hem ganska nyss, har vart och tränat. vi sprang, planerna är vattensjuka igen.. idag gick de inge vidare bra, ont överallt från helgen så benen kändes som dom skulle vika sig. men jag tog mig runt plus att jag klarade att springa i den dumma,dumma backen! kände mig lite småduktig då haha! nu sitter jag och pluggar både franska och so till imorgon, inte jätte kul. sen har jag matte också, och fysik och kemi... jag är väldigt trött just nu, på allt. känns lite jobbigt bara. så om jag inte skriver kan det vara därför, eller så är det för att jag tränar väldigt mycket just nu. och så har jag massa matcher och sånt. jag kan inte ens förklara hur mycket jag vill ha helg och bara få ligga i soffan! ska försöka göra bloggen lite roligare med bilder och sånt, men jag är inte en sån som har kameran med mig överallt, men jag får väl försöka! så länge kanske de kommer upp nån lite små gammal bild. men nu måste jag fortsätta plugga. ha det bra.
här är en bild från när jag var i Danmark med fotbolls laget. jag och mina fina vänner, trötta efter att ha rest i nästan 12 timmar!

hemma igen!

hej! förlåt för förra inlägget, det gick lite fort haha! jag har vart på tränings läger med hela mitt fina volleyboll lag och det var därför jag inte kunde skriva nåt! det har vart jätte kul fast nu har jag tränings värk som sjutton! jag går dom en tant och har ont i hela ryggen och jättesuperduper ont i rumpan! inte trevligt som ni kanske förstår! fast eftrsom min syster har fyllt år så hade vi släktkalas idag, vilket var tur eftersom vi då fick åka hem lite tidigare från lägret och slapp fysträningen! så jag har suttit länge och pratat med min kusin, hon är nog världens underbaraste, jag lovar! det var skönt att få prata av sig lite om allt. och så fick även jag en present eftersom jag också fyllt år, jag fick ett pengaträd! haha väldigt gulligt! ehm, det var nog allt jag hade att säga, jag skriver mer imorgon ! kram

:D

det här måste gå fort, men jag kan säga att jag inte kommer blogga på typ tre dagar. nu har jag bråttom hinner inte förklara puss på er och tack för alla jätte fina kommentarer! :)

musik♥

jag sitter och lyssnar på musik och pluggar, men tänker så mycket bättre med musik på. ska gå och lägga mig snart, är så himla trött! sovit dåligt ganska länge nu... men imorgon kommer jag antagligen ha ont i benen efter allt springande idag på träningen! lagom till träningslägret i helgen, super! nej inte precis... fast det känns faktiskt riktigt skönt nu, när hela träningen är över och man bara väntar på att få sova. det känns riktigt bra att börja blogga igen också! och den här gången ska jag försöka uppdatera varje dag! och ta fler bilder. det lovar jag! men nu tror jag att jag ska sova, annars somnar jag väl på tangentbordet. hoppas alla haft en super torsdag, kram på er.
världens bästa fotbolls lag, så de så!

såja!

nu har jag fixat header och lite av designen. det blev, ehm sådär helt enkelt menmen, det duger. det får bli snabbis inlägg för jag måste byta om, ska träna eller, jag skulle ha tränat men det regnade för mycket så det kunde förstöra planerna. så det blir ut och springa hela laget istället! vi spelar ju DM-final om mindre än tre veckor så det är bra att träna nu! kanske skriver mer ikväll, jag får se. annars ha det bra, kram
här är en söt bild på sara från när vi webbade igår! det är alltså en webb bild, därav den dåliga kvalitén.
Följ min blogg med bloglovin

:@

varför tog jag bort gamla bloggen? gaaaah ni fattar inte hur mycket jag ångrar mig! jag har liksom ingenting att skriva någonstans.......... aaaaaarg. hej på er förresten. trevlig början känner jag! och ännu trevligare att det inte är någon som läser det här. men jag har bestämt att det här ska bli världens bästa blogg! så småning om asså.. när jag nån gång orkar ta bilder. jag vet att alla tänker, hur svårt kan det vara? och om man heter madeleine och har en mycket hög svårighetsgrad att bli bra på kort så är svaret: väldigtväldigt svårt! så, då var det avklarat. det kändes skönt att få skriva känner jag, annars hade jag vart tvungen att skrika och det hade nog inte uppskattats.. okej jag säger så här. imorgon MÅSTE jag ta kort. eller jag ska försöka i all fall. och blir dom bra så är det tummen upp. puss på er så länge! eller ah på mig eftersom jag är den enda som läser bloggen.....



okej det är alltså möjligt att vara sådär cool som på bilden.



helllo

okej jag tog bort min gamla blogg och gjorde en ny.
det roliga är att ingen vet att jag har den här så jag skriver väl egentligen bara för mig själv. men jag ska väl berätta nån gång att jag har en ny. måste bara fixa header och design och lite sånt! nu ska jag städa, superduper mega kul. nej inte alls. men jag ska fixa bilder och sånt snart och så ska jag få lite idéer om designen. just nu har jag saras haha hennes header och allt. men jag ändrar det snart om någon av någon anledning skulle hitta min blogg i alla fall!:D

RSS 2.0