life is life

kom ganska nyss hem från västerås, åkte direkt dit efter stockholm och firade min nu två åriga kusin! köpte lite små saker i stockholm, visar bilder senare. nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen! ha en super kväll så länge.

everything i'm not made me everything i am

sitter och försöker skriva lite svenska. går inge vidare. måste packa inför imorgon och fixa rummet också eftersom pappa faktiskt köpte färg till skrivbordet! det måste målas en gång till men sen är det väl bara att börja städa antar jag. jag saknar min lilla räka väldigt mycket så jag länkar henne här bara för att jag känner för att sprida lite kärlek! och så saknar jag min nu 15åriga västerås brud också! länkar henne också bara för att fortsätta vara lite snäll. helt ovärt inlägg egentligen, skrev bara för att ha en undanflykt för mitt skrivande, inte okej madeleine, inte okej.

STRESSAD TJEJ

det är vad lilla osminkade jag har ägnat mig åt idag! sätta in an massa söta gamla foton i mitt söta silvriga fotoalbum! hoppas att pappa snart åker ner och handlar färg till mitt skrivbord, jag blir lite deprimerad så fort jag går in i rummet. det ligger saker överallt och jag behöver skrivbordet för att få ordning på dom. och för att få skrivbordet måste jag måla det. och för att kunna måla det måste jag ha färg. så enkelt var dte! oooooch så måste jag skriva svenska. fattas bara det.. har inte srivit någonting idag. gud vad jag längtar utomlands! tills vidare får jag väl nöja mig med att längta till stockholm eftersom vi åker dit redan imorgon! vi ska shoppa och gå och se en musikal, ska bli jätte kul. och sen är sportlovet slut, det har gått så himla fort. måste plugga eftersom vi har en massa prov veckora efter lovet. och sen har jag ju prao snart också herrejesus, undrar gur det kommer gå..

2011-02-24

första dagen på lovet jag sover till längre än halv 8 och då väcks jag av en ringande hemtelefon?! inte helt nöjd asså. nu ska jag gå och äta frukost och senare fortsätta med svenskan. och kanske till och med fixa mitt nya skrivord, måste verkligen få ordning på rummet! ciao
värme♥ och lyckliga paula och petra är i sydafrika. avundsjuk? nejdå!

all time low ♥

cornelia rullade nyss hem. sjuk tjej det där asså. vi har taggat sommaren och all time low på P&L! kollat massa videos och skrattat en hel del. har inte så mycket att säga så bjuder på en av våra helkonstiga videor

onsdag

filmen igår var faktiskt bra, vi var lite oroliga eftersom vi var dom enda som hade reserverat men tillslut kom det lite folk. snart ska jag iväg och träna igen och sen ska jag träffa cornelia och jamina en stund. sportlovet är snart slut och jag undrar vad fan jag har gjort egentligen? tränat haha, nej känns som att jag inte har gjort någonting alls. ska i alla fall till stockholm fredag lördag och kanske till romme imorgon så du har jag ju i alla falll gjort någonting!

filmtime

ska snart iväg och träna efter det ska jag på bio med fina flickorna emma cornelia och jamina. mys, har pluggat hela dagen ( med undantag för paus varannan minut  ) så jag förtjänar bio tycker jag! imorgon ska jag nog träffa cornelia och jamina igen och sen hoppas jag att vi åker till stockholm eller romme med familjen torsdag- fredag-lördag-söndag!
mycket söt video från i lördags

helt totalt uttråkad

jag har faktiskt skrivit lite svenska! okej det var tre sidor inte så mycket att vara stolt över så jag borde fortsätta. men det är så extremt tråkigt när man inte har några idéer. och det är nästan ännu värre nu när man ska förbättra den, blir den sämre är det ju lite halv jobbigt. och eftersom jag har 20 sidor till at renskriva +++++++ förbättra har jag ju att göra ett tag...

22 februari

orde fortsätta på min svenska, annars kommer jag sitta till sent på natten sista dagen. inte braaaa. idag fyller världens bästa sara 15 år! och fick just reda på att hon fick en moped, de är lite små häftigt sådär. förutom att jag är dö rädd för sånna saker, men hon är så cool att det blir coolt! nu skriver jag bara för att skjuta upp svenskan, fy på mig nu måste jag verkligen skriva.
grattis älskling, hoppas du får en super dag!

måndag

vart lite smådålig på att uppdatera. vaknade ganska nyss och ska snart iväg på träning. har inte så mycket mer att säga. emma sov ju här så bjuder på ett par bilder från i lördags också.

jag älskar dig


om man hade lite pengar..


en massa nytt

sitter och väntar på emmis, hon sover här inatt, mysmys. kom ganska nyss hem från volleyboll matchen, den gick skit rent ut sagt! fast jag är glad ändå för direkt efter hämtade jag ut paket från posten och däri låg mina fina skor och min ännu finare tröja! jag uppdaterar senare med ( förhoppningsvis ) massa söta bilder!

sportlov!

blir snabbis inlägg, drar till didrik snart. skriver mer senare!

torsdag

jag har så otroligt tråkigt, jag kollar på antikrundan. så enormt jätte tråkigt har jag. borde kanske skriva lite svenska, hmm ja så får det bli!
en bild från frankrike för två år sen, söta lilla 12åriga (snart 13åriga) madde

snabbis inlägg

sticker iväg på träning när som helst, det vill säga när pappa kommer hem. hoppas snart träningen börjar om fem minuter, jäklars vad fort vi får köra! annars har jag inte gjort så mycket idag, spenderade nån halv timma efter skolan med matte hjälp. didrik emma och jag gjorde matteläxan.nu måste packa klart träningskläderna så vi kan åka, ciao

helt ovärt inlägg

sitter och letar efter lite kläder på internet, redan beställt ett par skor, en klänning och en tröja. och snart är det äntligen äntligen äntligen sportlov. fy vad skönt. kommer spendera hela mitt sportlov med att renskriva svenskan, det är i och för sig mindre skönt. kom på nu att jag och johanna är med i en tävling om lars winnerbäck biljetter. jag kommer bli alldeles väldigt lycklig om jag vinner, hehe stor chans. och imorgon åker bästis emma på kryssning och världens bästa paula är i sydarfrika. endast jag utan något liv känns det som, får hitta på något kul typ som att.. äta! bra idé madde! ciao maten väntar!


woho min älskade sko som kommer till hemmet snart!

så det kan gå när inte haspen är på.

gullig bild, jätte gullig bild faktiskt. sitter och gör ingenting, funderar på att gå och duscha, men lat som jag är känns det som att det är alldeles för långt till duschen. får se hur jag gör. jag och min sjuka lilla lillasyster är hemma helthelt själva!  lite små mysigt sådär, nä jag har faktiskt vettigare saker för mig än att sitta och babbla på om ingenting.

jag vet vilken dy hon varit i

har ingen lust att blogga. ska plugga lite och sova känner mig så himla trött. ska lyssna lite på håkan först, puss
trettiosju dagar kvar

i think i'm caught in between

haft innebandy turnering i skolan gick förvånansvärt bra för att vara min klass måste jag säga. badmintonsaken ska vi inte ens prata om för vi hade precis käkat kinamat och vem fan är sugen på att springa omkring efter en boll som inte ens är rund då?! plus att vi fick springa till bussen påväg dit och till bussen påväg hem. och det värsta av allt..... jag har feber. usch ska aldrig mer lämna huset när jag är sjuk. nu borde jag plugga lite so, tjingeliiiiiing



alla hjärtans dag

sitter och äter mitt alla hjärtans dag godis jag fått av mina underbara vänner och min ännu mera underbara pojkvän. har lite smått med feber men måste vara frisk imorgon så vi låtsas att jag är frisk! ska nämligen spela badminton (stavningen??) ha innebandyturnering och äta på kinamuren med tjejerna! det blir toppen! har spenderat en himla massa timmar med att fixa över alla kläderna från gamla garderoberna till den nya. inte helt lätt eftersom allt bara ligger ihop tryck i hörnen.  ligger fortfarande en massa skit på golvet jag måste plocka upp, tyvärr.
jag och min bästavän. jag tror i alla fall att det är jag, hittade det gulliga bilden på hennes blogg och kan inte tänka mig att det är någon annan än jag, men... det ser ut som jag fast ändå inte, hmm det här kan bli pinsamt, men vi kan ju chansa på att det faktiskt är jag! okej jag babblar, skyller på febern herå!

who could deny these butterflies?

sitter och fixar det sista på mina alla hjärtans dag presenter till tjejorna! blev ett himla snabbt inlägg innan, blev lite bråttom när solsidan började. min stackars syster ligger sjuk i feber så jag hoppas att inte jag blir smittad. och i morgon åker världens bästa vän till sydafrika, om jag kommer sakna henne! har inte så mycket mer att säga egentligen, au revoir!
juste, jag har fått en ny garderob, det behövdes kan man ju säga!




söndag

nyss ätit massa gott med familjen. var egentligen redan mätt.. menmen mat är gott! spelade match i västra ämtervik idag. tar typ tre timmar att åka dit och det kändes som världens ände! vi vann i alla fall efter två förjävliga första sett. åh fan solsidan börjar ciao

conscious collection

jag dör lite för kläderna från h&ms conscious collection (som tyvärr släpps om 100 år känns det som) sitter och kollar runt lite och ska beställa hem kläder, fast jag inser nu hur mycket klockan är, får ta det ikväll istället, måste packa!

god morgon!

uppe med tuppen av ingen anledning alls. vaknade klockan sju men har inte orkat dra mig upp från sägen förrän nu. funderar på att fortsätta skriva lite på svenska läxan, måste nog tyvärr bli så, har väl runt 25 sidor till att renskriva och förbättra! längtar väldigt mycket till sommaren, vart tog vårkänslorna vägen som man hade förra veckan? tittar man ut genom fönstret ser man bara alldeles för mycket snö!

man måste genom drömmar

hej! kom nyss hem från stan, har handlat alla hjärtans dag presenter åt mina snygga brudar. nu måste jag fixa till dom lite bara. och så måste jag skriva lite på svenska läxan. plus att jag hittade en prao plats på stan, väldigt nöjd över mig själv. och ikväll beställer vi hem kina mat, glad? nä vadå?! kanske ska träffa didrik också, får se. idag dansade jag och min fina vän emma carlsson runt i skolan och eftersom vi trodde att ingen såg oss så dansade vi inte vackert, det visade sig såklart att en lärare stog och tittade in genom fönstret med en väldigt konstig blick... jaja sånt händer! imorgon ska jag i alla fall spela match och sedan ska jag direkt till mina kusiner i eskilstuna. så blir nog ingen uppdatering kram

atombomb

gick nyss från ledsen typ superduper glad! mirela hjälpte mig att beställa hem converse för 349 riksdaler!  fy vad glad jag är! dom kommer om 4-5 dagar. annars måste jag säga att jag är usel på att uppdatera, mycket dåligt av mig. har vart så mycket nu men det börjar kännas bättre så snart ska nog allt vara som vanligt igen! åå så lycklig över mina skoooor. att jag är lycklig kan också bero på håkan gör mig lycklig, och mina underbara vänner, och världens bästa pojkvän. ne jag ska försöka komma i säng tidigt för en gångs skull, nattinatti

so follow me down

fy jag har ingenting att skriva, hinner liksom inte måste plugga. ska bättre mig, det är så mycker just nu bara!

girl we take the world by storm

fan det blev sent i alla fall, nu måste och jag som ska spela match imorgon, och träffa em. verkar som allt går emot mig nu för tiden, fy vad jobbigt allt ska vara ibland! bara att göra det bästa av det hela, sova. natti


lördag

hej, skrev ingenting igår. jag angelica didrik och felix hade mys överraskings kalas åt sara. vi var ute och åt, gick på bio åt tårta och öhm, kollade på grease. sov hela högen i vardagsrummet här hemma, varmt som fan rent ut sagt. men mysig vart det! förutom att det inte blev så många timmars sömn.  har vart på ikea idag och kollat på garderob till rummet, resten av kvällen spenderades hos cornelia. gick bara hem och åt, snart ska jag släpa mig iväg till henne igen. blir nog inte lång stund, måste sova tidigt ikväll känner jag!

she's been running through my dreams

får bli ett kort inlägg igen, måste städa lite här hemma. mina älsklingar från västerås kommer imorgon och det ser ut som jag vet inte vad här. sen måste jag verkligen sova tidigt idag, helt slut i huvudet och kan inte tänka. åh fan klockan är redan över 10, städ dax!

söta fina gulliga tom kaulitz

jag kom inte på någon rubrik

sitter och försöker plugga lite engelska. men läxan är så lätt så det behövs egentligen inte. vart lite på stan idag med emma och johanna först, sen johanna bara och sen kom didrik. vet inte riktigt vad vi gjorde egentligen, strula till det på mcdonalds hann jag emma och johanna göra i alla fall! det hela slutade med att jag och didrik gick hem från stan, det var kallt som ni kanske förstår.  kom ganska så nyss hem från honom och funderar på att gå och sova, trött som sjutton. borde duscha först. hmmm så får det bli duscha sen sova! natti
mobilkameror är så underbara när vissa delar av bilderna blir oskarpa...

kom änglar

får bli ett snabbis inlägg, måste gå och sova jag är så extremt trött! känner redan ångesten imorgon när jag tvingas gå upp ur sängen, natti.
måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän, han är finast på jorden!

RSS 2.0