akustik-läran om ljudet


går sådär med fysiken alltså rubriken är ungefär allt jag har fattat. jag måste vara världens sämsta på att plugga, måste ta tag i det här asså. precis som med godiset. hmm, ska sätta mig och göra en att göra lista. plugga pch sluta äta godis = nr 1 & nr 2!

onsdag

tog min tredje och sista spruta idag, skönt att ha det över men ett helvete när man sitter och ska ta den. åt lite kina mat med paula och sen gick vi tillsammans till hennes viktor. kom nyss hem och nu ska jag försöka plugga lite medan jag lyssnar på håkan. ciao

tisdag

hemma nu och borde allvarligt talat plugga fysik eller läsa engelska. bestämde mig just för att det får bli engelska idag och fysik imorgon, efter att jag har sprungit. måste få tillbaka kontitionen nu! och börja träna och sluta med godiset... säger sådär lite för ofta, måste ha något som får mig att ta det på allvar! kanske att jag ska kunna visa mig i bikini...?

jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen

ska snart dra iväg på lagkväll, mysmys. annars rullar det på, frankrike är bokat för sommarn och det kommer bli alldeles perfekt! har inte mycket att skriva, måste plugga fysik också. jobbigt läge haha!
så kan det gå...

för en lång lång tid

sitter och lyssnar på lite håkan och minns lördagen. det var helt underbar, ett minne för livet!
annars har det inte hänt mycket alls, första skoldagen på ett tag nu. kändes helt okej faktiskt, inte mycket skillnad. har vart och tränat också, gjorde illa ryggen igen men det är inte så farligt känns det som. våren börjar äntligen komma på riktigt nu och det är bara toppen, vill verkligen ha sommar, bara ben och sol!

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer

fryser fortfarande efter matchen, det blåste som bara sjutton och kallt var det också. inte trevligt alls, kul med första utematchen i alla fall! sitter som sagt och fryser och hoppas på att didrik kan komma hiiiiiiiiiiit. eller att min pappa köper choklad åt mig. helst båda två såklart. ska tillbaka till skolan igen imorgon efter två veckors praktik, känns lite konstigt. kommer sakna att vara på bikbok faktiskt.

dålig uppdatering

fy på mig! jag har varken haft tid eller lust att uppdatera. igår hade jag i alla fall en helt sjukt bra kväll med musik från underbara håkan hellström! dte var kallt som sjutton att köa men helt klart värt det! ska snart  iväg på match men bjuder på några bilder.
hinner inte med fler, ska iväg på match. resten kommer upp någon annan dag.

fem månader med världens underbaraste kille!

okej bilderna känns som hundra år gamla men jag älskar dom och jag älskar didrik!

ledsen lite små arg madeleine

får panik,  håkan eller sm håkan eller sm håkan eller sm HÅKAN ELLER SM?!!!!!!?!?!!?!

jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

jag har inte riktigt fattat hur man uppdaterar känns det som! måste bli lite bättre på det. det händer som sagt inte så mycket jag kan skriva om, jo förresten. håkan om fem dagar med världens bästa vänner! kommer bli underbart! största problemet nu är kläderna,får se hur vi löser det.

sara sötnosen bergman

sara ligger och sover. jag väcker henne ungefär var tredje minut när jag känner mig ensam, det uppskattas inte kankse jag ska påpeka. inte gillar hon mig mer för att jag filmar hela godbiten heller. funderar på att hämta vatten.... hmm hon blev arg sist jag väckte henne med vatten. borde kanske ta något mer orginellt, som päroncider! vi får se hur jag löser det hela. har haft en super dag efter jobbet med mina älsklingar. men har inga bilder, fixar väl några imorgon hoppas jag. borde kanske gå och sova jag med men känner för att vara vaken! nattuggla? nä mer morgon pigg...
tänkte bjuda på den här bilden fråni somras på oss, lite halv söt

fredagsmys

haaa bror, what's up?? själv sitter jag och chillar whit my friend sara jao, på gud hon är fett skönt.ne jag skoja. vi kom nyss hem från felix, som fått kulorna krossade av didrik, och har lite fredagsmys! jag och sara asssssssså. vi käkar glass och dansar till macarena. hejdå

i guess i need you baby

tar en bloggpaus ett tag. ingenting funkar som det ska och då känns det dumt att ta ut det över bloggen, tillbaka om några dagar!

västerås bästa tjej

eftersom du var så gullig mot mig och länkade min blogg tänkte jag länka tillbaka sara. och eftersom du bjöd på en sån uuunderbar bild, så bjuder jag tillbaka! annars kom jag precis hem från träningen, ska gå och duscha nu och sen sova så jag orkar ta mig upp imorgon. natti!
den här pangbruden kanske kommer hit i helgen, det blir toppen!

bikbok

kom precis hem från praktiken. fick med mig lite kläder hem från rean, en poncho och en söt byxdress. hinner inte skriva så mycket mer måste fixa iordning inför träningen nu, hinner kanske skriva lite ikväll. ciao
måste be om ursäkt för rummet också, inte helt välstädat!

med längtan till sommaren

jag är helt slut. skulle aldrig kunna tro att det var så sjukt jobbigt att jobba i en så liten affär. min rygg är delad i två just nu och det har bara gått en dag. jag dör lite för luncherna det är liksom höjdpunkten på dagen. även fast jag får sovmorgon imorgon så blir den läggdags typ... nu! kommer inte hinna med någonting på två veckor, jobbar till fem och sen har jag träningar. jesus kristus, kommer aldrig någonsin strunta i att ta med mig kläderna ut fån provhytterna mer säger jag bara! har förresten bestämt mig för att bli blond igen, får se när det blir bara.

19.11

har vart i karlstad hela dagen och spelat volleyboll. sista seriematchen, skönt med vinst! var i och för sig ingen jätte insats men vinst som vinst haha! sitter och väntar på solsidan och är lite små rädd inför mogondagen. prao, hmm vi får väl se hur jag tar mig igenom det! sen har jag en vecka full med uttagningar till u19 sm. lite små rädd för det med. lite allmänt smårädd sådär. och inga bilder orkar jag ta heller, det blir ett sånt här dö tråkigt inlägg helt enkelt. hela min blogg är lite dö tråkig så får se till att göra något åt det eller ta bort bloggen helt! jag har väl bloggen bara för att kunna skriva någonstans egentligen, inte för att folk ska kolla. så den får vara lite allmänt dötråkig tills jag skaffar mig ett bättre liv att skriva om!

lördag!

kom nyss hem från paula. har haft en super kväll med mina älsklingar! nu känner jag hur sängen ropar på mig, bonsoir mes amis!



saknar min älskling

kollar bilder och inser att jag saknar min älskade cornelia alldeles väldigt mycket!

"fredags mys"

sitter och har ett allmänt tråkigt liv. har inte haft så här tråkigt på länge, sitter i mitt lilla hörn och skakar. nej jag överdrev lite där kanske, men nästan så är det. och jag är alldeles för mätt för att äta min glass. buhuhuhu kan inte bli värre. nu ska jag fortsätta skaka i mitt hörn, tjarrå!
känner nu att jag börjar få en till finne på kinden, lyckliga liv!

painting flowers

det är fredag igen, sjukt så fort veckorna går. det är i och för sig inget fel på det, ju fortare tiden går desto närmare kommer sommaren! skulle inte kännas helt fel med 25+ och sol just precis. nu sitter jag och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt. känns som at jag inte har något liv längre, det blir väl i alla fall lite roligare när jag får min älskade glass haha!


torsdag 10/3

kom nyss hem från tråningen och ska bara fixa det sista sista sista på min deckare, sen är den färdig. så har egentligen ingen tid att blogga om ingenting, adiós

jag ska ingenstans jag bara bryter lite is

älska att jag faktiskt kunde gå klädd så här utan att frysa, hörde jag vår ?
och älska att gylfen ser helt småkonstig ut, äh det duger, är allmänt glad över vädret!

20110309

har precis pluggat lite matte, papi har hjälpt mig. borde kanske fortsätta egentligen men har tagit en liten paus. imorgon ska vi åka skridskor med klassen och det kan ju faktiskt sluta lite hur som helst. hoppas jag kan ta några bilder och hoppas jag kan gå imorgon eftermiddag! nu borde jag ärligt talat fortsätta tråka ut det sista av min onsdag med lite matte. puss

fotboll&skumtomtar

sitter och kollar fotboll och äter skumtomtar, kom nyss hem från träningen så nu sitter jag bara och myser. har inget prov imorgon heller så det känns skönt. ska snart sova känner jag, har blivit lite för sena kvällar nu ett tag. nattinattii
älskar den här bilden från nyår 2009/2010 på min och världens bästa vän!

vår?

sitter helt själv här hemma och tar det lugnt. har pracis ätit upp mina nudlar så jag är mätt som bara den! har gjort svenska provet nu, känns sådär. jag fick tillbaka engelska provet idag, det gick helt okej, ganska bra faktiskt. med tanke på min kunskaper i engelska alltså. ska snart dra mig iväg på träning, har inte tränat på en vecka så känner mig lite små seg. ute börjar snön smälta och det börjar bli vår! lycklig som fan rent ut sagt. hoppas det håller i sig bara! nu ska jag sätta mig och göra om lite kläder tänkte jag, vi får väl se hur det går!xxxx

plugg plugg plugg

fick skippa träningen idag bara för att fortsätta med det förbannade pluggandet. har i alla fall skrivit klart svenskan nu, men ska förbättra den lite innan jag skickar iväg den till min lärare. imorgon har jag svenska prov som jag måste plugga till också. sitter bara och skriver om ingenting nu känner jag, allt för att skjuta upp pluggandet. dumt av mig. ciao!
ja, jag är för lat för att ta bilder med en kamera så stå ut med mina webbilder!

godnatt

har precis duschat och ska krypa ner i sängen nu. ska på bio med klassen imorgon på morgonen och har lite problem med att ta mig dit. men det löser sig imorgon! nattinatti

söndag

sitter och snackar med älskling och nu börjar solsidan, myyyyyyyyys.
älska headsetet, webbcameran, mitt söndagshår, mitt fake smile och pricken på näsan!

spar plats åt någon annan men låt den vara tom för när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont

sitter och skriver svenska deckaren, duktig som man är. borde plugga till svenska provet jag har på tisdag också men det finns liksom ingen tid. har matte prov också. herre jesus vad det kommer bli stressigt den här veckan, tur att mitt fysikprov blev flyttat annars hade jag nog funderat på självmord faktiskt!

som att låta drömmarna ta fart

jag sa att jag skulle börja blogga igen och så skrev jag ändå ingenting igår. bra gjort! men jag var faktiskt bora hela dagen och kvällen, så jag får väl skylla på det. nu sitter jag och lyssnar på musik, äter glass och kollar på en massa gamla bilder, har lite söndags mys helt enkelt!
hittade den här godbiten och önskar att mina västerås tjejer bodde lite närmare!

lost in the stereo sound

snacka med sara-skratta med sara-fundera på att plugga-skratta lite mer-sakna sara-lyssna på all time low-fundera på att plugga-käka ben &jerry's-tänka att nu borde jag faktiskt plugg-uppdatera bloggen
helt okej fredag ändå, behövde ta det lite lugnt. men nu måste jag verkligen skriva på svenska uppgiften. har prov nästa vecka jag borde plugga till också, inte så trevligt!

4 mars 2011

för exakt ett år sen stod jag och köade utanför globen för att se
världens bästa band. tokio hotel 4 mars 2010 bästa dagen i mitt liv!
hej, jag veeeeet att jag inte har inte bloggat på en vecka men har varken haft tid ork eller lust. men nu ska jag fösöka börja igen. har precis kollat klart hela säsong 1 av solsidan och viridit mig i soffan av skratt! imorgon ska jag upp tidigt, ska vara choach åt våra små volleyboll tjejer i degerfors. har massa att plugga också så min fredag kväll kommer inte vara den roligaste, hoppas ni andra har något bättre saker för er i alla fall!

RSS 2.0